30 Mayıs 2017 Salı

Hepsiburada.com Kitap Alışverişi


Herkese merhaba.

Daha önce çok fazla şikayet duysam da denemek istedim hepsiburada.com'u :)

Dediğim gibi ilk kez alışveriş yapıyorum hepsiburada'dan. Aynı gün teslimat yazıyor olması, istediğim iki kitap olması, fiyatlarının ve kargo ücretinin uygun olması etken oldu açıkcası burayı tercih etmemde.


1. Yirmi Dokuz Buçuk Neden - Denise Grover Swank



İlk kitabım, daha önce ilk kitabını aldığımı anlattığım Yirmi Sekiz Buçuk Dilek'in 2. kitabı Yirmi Dokuz Buçuk Neden. Devam kitabının olduğunu bilmiyordum hatta kitabın son sayfasında anladım devamının olduğunu baktım çevirisi yapılmış, hikayenin devamını merak ettiğim için almak istedim. Yirmi Dokuz Buçuk Neden 448 sayfa. Aldığım link. 

Arka kapak yazısı şöyle,

""Her kararımız bir risk. Yine de hayat, tüm ihtimalleri göze almaya değer. Rose Gardner, yeni bölge savcısı yardımcısı Mason Deveraux’yla yaşadığı talihsiz karşılaşmaya rağmen bir cinayet davasına jüri üyesi olarak seçilir. Dava sürecinde, girmek zorunda kaldığı erkekler tuvaletinde şahit olduğu telefon konuşmasının ve gördüğü görüntünün, sanığın suçsuz olduğunu işaret ettiğini fark eder. Fakat bu konuda yapabileceği hiçbir şey yoktur.

Yoksa var mıdır?

İşler yeterince kötü değilmiş gibi bir de ablası Violet, erkek arkadaşı Joe’yla görüşmesine son verip şansını başka erkeklerden yana kullanması konusunda kendisine baskı kurmaya başlar. Diğer yandan Joe ona birlikte yaşamayı teklif eder. Rose’un bu teklifi kabul etmesi için yirmi dokuz, reddetmesi için ise küçük ama önemli bir nedeni vardır! Kafası karışan genç kadının, şimdiye dek başına gelen en muhteşem şeyin ellerinden kayıp gitmesine izin verip vermeyeceğini ise zaman gösterecektir.""


2. Ya Da Biz Masal Olsak - Ezgi Durmuş


2. kitabım instagram'dan bir süredir takip ettiğim @aylakmatmazel Ezgi Durmuş'un ilk kitabı. Hem Ezgi'ye göre seyirçleri tarafından çok beğenilmiş olduğu için, hem destek olmak adına, hem de arka kapak yazısı beni çok etkilediği için almak istedim bir an önce. 
Bakmayın bir an önce dediğime 5. baskısını yaptı kitap :) 
Kitap birçok kitap alışveriş sitesinde yok satıyor ne zamandır, hepsiburada'da çok uygundu fiyatı. Stokta, hemen teslim görünce sipariş verdim hemen. 
Kitap 200 sayfa. Aldığım link.

Arka kapak yazısı şöyle;
""Dünyanın en şanslı kadını; hayatında, tıpkı hayran olduğu babasına benzeyen bir adam olan kadındır. Ve dünyanın en şanslı bir diğer kadını; olmayan babasının yerine koyabileceği kadar güvendiği ve sevildiği bir adama sahip olan kadındır.
Ben ikinci şanslı gruptandım.
Ve bir gün evlenirsem; kızının saçlarını okşarken ona kendi uydurduğu masalları anlatabileceğine emin olduğum bir adamla evlenmeye kararlıydım.
Çünkü masalsız ve babasız büyümek çok zor...""

Sabah sipariş vermiştim ertesi gün öğle saatlerinde elimdeydi kargom. 2 kitabı ayrı iki kutuya koyup göndermişlerdi. Herhangi bir hasar yoktu kargo kaynaklı. Sadece fotoğraftan anlaşılmıyor ama Ya Da Biz Masal Olsak'ın kapak baskısı kötü geldi. Ama bu yayıneviyle alakalı bir durum tabi. Kargo ücreti her kitap için 1 TL idi. Yani 2 liraya gelmiş oldu. 7-8 TL olduğu düşünülürse genel kargoların, fiyat gayet iyi. Kısacası ben onca kötü yoruma rağmen memnun kaldım :)

Şimdilik bu kadar :) Görüşmek üzere..


6 yorum:

  1. Ben hep aliyorum cokta memnunum.Bnce daha sk denemelisin canm :) güle güle oku emi 💕😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle kötü yorumlara denk geldim ki çekincelerim vardı ama bundan sonra daha çok bakıcam :) teşekkür ederim 💕😘

      Sil
  2. keyifli okumalar diliyorum :)
    Kelebek Etkisi keşif etkinliğinden geldim, izleyiciniz oldum, ben de beklerim https://sanskapiyicalarsa.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, hoşgeldiniz. Hemen geliyorum 💕

      Sil
  3. Hepsi burada com duydum Kitap yurdu da şuanda Baya bir indirimde tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kitapyurdu sevdiğim bir site, teşekkür ederim :)

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...