22 Ocak 2017 Pazar

Pazar 6'lısı: Yarım Bıraktığınız 6 kitap


Herkese merhaba :)

Bu haftanın teması "Yarım bıraktığınız 6 kitap

Bazı kitaplar bir türlü bitmez, defalarca tekrar tekrar başlanır ama yok! Sonu gelmez. Bu konuda yalnız değilim biliyorum. Değilim dimi? :)


Neyse gelin benim bit-e-meyen kitaplarıma bakalım;

1. Akilah Azra Kohen - Fi

Posta bu kitapla başladığıma şaşırdınız dimi? Bence kesin şaşırdınız. Çünkü okumayan kalmadı. Biliyorum evet çok iyi biliyorum.. ama olmadı ne yapabilirim?

2. Sandy Tolan - Limon Ağacı

Dokunaklı bir hikayesi var Limon Ağacı'nın. 100-150 sayfalara kadar gelip bıraktım. Sıkıldım, ilerlemedi, sarmadı, bilemedim işte.. Tekrar başlayana kadar hikayeyi unuttum, tekrar baştan başladım, tekrar aynı şeyler.

3.Adam Fawer - Olasılıksız

Bir önceki kitapla ilgili yazdıklarımı tekrar okuyabilir misiniz nütfeeenn! Keza aynı şeyleri bu kitapta yaşadım. Herkes elbette çok güzel olduğunu, çok akıcı olduğunu filan söylüyor ama ııh.. :)

4. Murat Menteş - Ruhi Mücerret

Şimdi bu kitapta durum biraz farklı. Aslında çok keyifli okuyordum. Böyle altını çize çize, yüzümde gülümsemeyle ama, nedensizce bıraktım :) İlk vakitte bu kitabı okumam lazım ama..

5. Debbie Macomber - Yeni Başlangıçlar Mevsimi

Kitap seri biliyorsunuz. Debbie Macomber'ın ben bir kitap okuyana kadar yeni kitabı çıkıyor :) Bu seriyi de Debbie Macomber'ın kalemi de çok seviyorum. Ama araya yeni kitaplar girdi, başka şeyler oldu, bir türlü bitiremedim bu kitabı.

6. Kafka - Milena'ya Mektuplar

Bu kitabı da Ruhi Mücerret gibi, çok severek okuyordum ama o dönem yoğunluğum filan tam adapte olamadım sanırım. Çünkü mektupları okurken elinizde bir kalem altını çizerek, o güzelim cümleleri özümseyerek okumak istiyorsunuz. Ben o dönem o kafada değildim, baktım ben kitabı bırakmışım :)


Benim okuyamadığım bir türlü sonuca vardıramadığım kitaplarım böyleydi, sizler okudunuz mu bu kitapları. Önce şu kitabı oku dediğiniz var mı? Yorumlarınızı bekliyorum o zaman :)


12 yorum:

  1. Fi Çi Pi ve Olasılıksız'ı severek okudum. Zaten sevmezsem okumuyorum :)

    Masumiyet Müzesi
    Kırmızı ve Siyah
    Schrödinger 'in Kedisi
    Muinar
    Bir Dönem İki Kadın

    Bitiremediğim son kitaplar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bazı kitapların zamanı var, gelmeden okunmuyor sanırım ben buna inanıyorum :) ama evet ben de sevmezsem adını anmıyorum kitapların :) umarım bir gün okumadığımız kitap kalmaz, çok mu iddialı oldu cümle? =)

      Sil
  2. Olasılıksıza şaşırdım gerçekten :D Bayağı bir heyecanla okuduğumu hatırlıyorum Olasılıksızı. Renkler ve zevkler işte :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah Olasılıksız'a herkes şaşırıyor :) Bir gün okuyacağım ama inanıyorum kendime :)

      Sil
  3. Olasılıksızı okudum ama sevmedim. Fi çi pi serisine hiç el atmadım. Mektupları yarım bıraktım beklentimi karşılamadı. Macomberi henüz okuyamadım ama okumak istediğim bir yazar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olasılıksız'a şaşırmayan sen kalp ben :) Macomber'i çok severim, dizi tadındadır kitapları, dene bence :)

      Sil
  4. Oladılıksız A şaşırdım.fi yi bemde merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olasılıksız'a şaşırmayan o kadar az ki :) Fi serisini de sevmeyen çok az aslında, şans vermek lazım..

      Sil
  5. Olasılıksız ve Limon Ağacı beni de sarmadı. Devam edemedim maalesef :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuzu çok geç farkettim, yine de cevapsız kalsın istemedim :(
      Olasılıksız'ı okuyamadığını söyleyen biri olunca manasızca mutlu oluyorum :) Umarım bir gün okumak kısmet olur :)

      Sil
  6. Katherine Neville'nin Sekiz kitabı benim ahiretliğim 😊Bir türlü fırsat bulup bitiremedim.Ayrıca Fi ve serisini en kısa sürede okumayı düşünüyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Polisiye, heyecanlı bir kitap olduğunu biliyorum, kalın bir kitap ama bi boş vaktinizde tekrar deneyin okumayı :) Fi'yi şu ara izlemeyi çok seviyorum ben de ama ayrıca okumak istiyorum. İnşallah :)

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...