15 Ocak 2017 Pazar

Pazar 6'lısı: Bu Yıl Okumak İstediğim 6 Kitap


Herkese merhaba! :)

Bu sefer bir blog etkinliğiyle karşınızdayım, sevgili Eslem bir etkinlik başlatmış, ben de tesadüfen denk geldim ve bu tatlı etkinliği kaçırmak istemedim. Her pazar için bir tema belirlemiş ve bu temaya uygun paylaşım yapmanızı istemiş, ilk haftanın teması "bu yıl okumak istediğiniz 6 kitap"dı. Aslında 8 Ocak'tı paylaşım günü ama ben sonradan yakalasam da temalar eksik kalmasın diye paylaşım yapmak istedim yine de :) 

Gelin benim bu yıl okumak istediğim 6 kitaba bakalım;

1. Jane Austen - Aşk ve Gurur


Koridor Yayınları'nın bu seri kitaplarını çok seviyorum,kumaş kaplı, çok şık duruyor. Kitap zaten çok bilinen, çok okunanlardan ben de çok merak ediyorum.

2. Harper Lee- Bülbülü Öldürmek


Bu kitabı defalarca elime aldım bıraktım, defalarca sepetimden çıkarttım, okuyan herkes pişman olmayacağımı söylüyor, artık bu yıl evet okumam lazım :)

3.George Orwell- Hayvan Çiftliği


Aslında George Orwell'in bu sene bütün kitaplarını okumak istiyorum ama en çok Hayvan Çiftiği'ni merak ediyorum.

4. Hasan Ali Toptaş- Kuşlar Yasına Gider


Bakmayın son kitabını paylaştığıma, Hasan Ali Toptaş da bu sene bütün kitaplarını okumak istediğim yazarlardan..

5. R. J. Palacio- Mucize


Mucize, hiç kötü yorum duymadığım, okumadığım bi kitap. Dokunaklı ama umut verici bir hikayesi olduğunu biliyorum, beklentim yüksek bu kitapla ilgili bakalım :)

6. Zülfü Livaneli- Leyla'nın Evi


Kitapla ilgili yorum yapmadan önce bu sene mutlaka tanışmak istiyorum Livaneli'nin kalemiyle diyebilirim. Damla Cerrah (bilmeyenler için bir bloğu ve youtube kanalı var.) o kadar güzel anlatıyor ki Livaneli'ni, mutlaka diyorsunuz, mutlaka okumalıyım :) Özellikle şu videosunda öyle güzel detaylandırmış ki bi izleyin bence :)

Benim bu sene okumak istediğim milyon tane kitaptan 6 tanesi bunlardı. Gerçi okumak istediğim kitaplardan ziyade, okumak istediğim yazarlar gibi oldu ama neyse idare edin :) Siz neler okumak istiyorsunuz bu yıl, var mı benimle aynı kitaplarınız? 

4 yorum:

  1. Kitap Tadında bloguna yaptığınız yorum sayesinde buldum sizi. Gözümden kaçan pazar 6'lısı yazıları da varmış demek :D Öncelikle hoş geldiniz o halde etkinliğe :))
    Mucizeyi ben de okumak istiyorum. Filmi çıkmadan okuyabilirsem çok mutlu olucam. Aşk ve Gurur da en sevdiğim romantik kitaplardan biri. Umarım siz de severek okursunuz :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim :) umarım çabucak okumak için vaktimiz olur :)

      Sil
  2. Hayvan çiftliğini tek solukta okudum çok iyiydi. Leylanın evini okuyalı fazla olmadı onu da severek okudum ama zülfü livanelinin en sevdiğim kitabı diyemem. Aşk ve gurur beni çok bayıyor aşk değil de gurur görüyorum sadece. 2-4 ve 5i ben de okumak isterim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önerilerin ve yorumun çok teşekkür ederim :) Aşk ve Gurur yorumuna çok şaşırdım ama :)

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...