9 Ocak 2017 Pazartesi

Bol Karlı Post (Pazar Kahvaltısı/ Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi/ Nagiş'in Doğum Günü)


Herkese merhaba!
Esas niyetim ayın 1'nde yeni yıla ilk yazımı yazıp, yeni yılınızı kutlamaktı ancak işte malum olaylar filan bir baktım ki ayın 9'u olmuş. Zaman nasıl böyle geçiyor, bu kadar hızlı vallahi anlamıyorum.


Efendim elbette, huzurlu, mutlu, barış içinde bir yıl diliyorum. 
Barış en önemlisi..


Fotoğraflar dünden.
İstanbul'da olanlar da olmayanlar da İstanbul'da 3 gündür aralıksız yağan kardan oldukça haberdarlar değil mi? Gerek sosyal medya paylaşımları, gerek televizyon haberleri :)
Dün Nagiş'imin doğum günüsüydü :) Biz de ne kar dinledik ne de kara kış.. Sabah Üsküdar Kirazlıtepe'de Boğaziçi Yaşam Merkezi'nde kahvaltı yaptık. Buranın kahvaltısını seviyorum ben, pazar günleri açık büfe. Manzarası zaten fotoğraflardan malum :) Üstelik fiyatı da çok uygun, yakın olanlar, gelebilecek olanlara tavsiyemdir, mutlaka deneyin :) Sonra çıktık vurduk kendimizi parka, insanların koca koca insanların kar oynayışına bak der gibi bakışlarına aldırmadan çocuklar gibi kar topu savaşı yaptık :) Çünkü kar, çünkü içimizdeki çocuk bunu gerektirirdi, çünkü mutluluk bu kadar basitti :) Ortaya da bunlar gibi onlarca fotoğraf, onlarca boomerang videosu çıktı :)


Kar, kışı bile sevmeyen insanı bile mutlu ediyor dimi? 
Hem ne demiş Rumi; "Kar taneleri ne güzel anlatıyor, birbirine zarar vermeden de yol almanın mümkün olduğunu."  Umarım bir gün anlarız..

Yine daldan dala atladığım bir postu bitiriyorum. 
Son olarak Nagitellam (:D), lokumum iyi ki doğdun, seni çok seviyoruz💖

2 yorum:

  1. Canımın içine çok ama çok teşekkür ederim. Adım geçmiş ama benim kulağım biraz geç çınladı ;) ben bu blog sahibini çok ama seviyorum emeğine sağlık ��

    YanıtlaSil
  2. bu bloğun sahibi de seni çok seviyomuş, ben öyle duydum :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...