1 Ağustos 2016 Pazartesi

Bir Gezi: Sapanca Natürköy


Burası cennetten bir parça gibi!

Geçtiğimiz aylarda iş arkadaşlarımla kaçtık bu harika yere.. Biz hemen hemen her İstanbul insanı gibi 8:30-17:30 (bazen 19:30 ama neyse konumuz bu değil :D) çalışan insanlar olarak doğaya, yeşilliğe, temiz havaya, dinlenmeye açız. O yüzden o kadar iyi geldi ki burası bize.



Önce müthiş bi' kahvaltı yaptık, ancak öyle hunharca yemişiz ki; fotoğrafını çekmek aklımıza bile gelmedi diyebilirim :) Derenin tam kenarında serpme, oldukça doyurucu, köy ürünlerinin de bulunduğu bir kahvaltıyla soframız donatıldı.



Oldukça geniş bir alana kurulmuş tesis. Yürüyüş için çok uygun. Bol bol yürüdük, çimlerde uzandık, şelalenin, çimlerin, doğanın tadını çıkarttık. Kalabalık olduğumuz için oyunlar oynadık, salıncakta sallandık, dinlendik ve elbette sayısız fotoğraf çekildik ( başka bir ihtimal olabilir miydi ki?:) )


Kahvaltının yanı sıra bungalov evlerde konaklama imkanı da mevcut. Belki bi' gün kalırız da :)


Atların tatlılığı :)


Ek Bilgiler:
* "Nasıl Giderim?" derseniz; Natürköy, Sapanca Arifiye otoban çıkışından 2,5 km ileride. Otobandan çıktıktan sonra sapaktan sola dönüp, soldaki ilk girişten girildiğinde yol sizi Natürköy'e ulaştıracaktır.
* "Rezarvasyon gerekli mi?" derseniz; bence kesinlikle gerekli. Biz 9.30 gibi erken bir saatte gitmiş olmamıza rağmen oldukça kalabalıktı.
* "E hadi bi' de iletişim bilgilerini paylaş" derseniz; buyrun: 
Adres: Mahmudiye Köyü Dereiçi Mah. Sapanca/Sakarya
No: 0264 3101060-61


O zaman bu kahve de benden size, afiyetle :)



2 yorum:

  1. Çok tatlışşş bir gündü.İlk fırsatta tekrar gidelim :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...